| Prijedlozi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Brčak u duši !
Broj komentara : 98 Age : 43 Registration date : 2007-10-01
| Naslov komentara: Prijedlozi Tue Oct 02, 2007 1:14 pm | |
| svaki prijedlog je dobrošao a u cilju poboljašnju rada ovog foruma, zato molim Vas izvolite ... | |
|
| |
aldy Turista
Broj komentara : 16 Age : 38 Lokacija : Brčko Registration date : 2007-10-02
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Tue Oct 02, 2007 9:19 pm | |
| napra vi ženski kutak i muški kutak | |
|
| |
Admin Brčak u duši !
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Wed Oct 03, 2007 9:12 am | |
| - aldy (citat):
- napra vi ženski kutak i muški kutak
uradit ću to | |
|
| |
Adrijana Turista
Broj komentara : 31 Age : 32 Lokacija : Lipovac Registration date : 2007-10-09
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Tue Oct 09, 2007 10:54 pm | |
| Da se vise promovise sajt i da vie clanova ima------Pokusajte vi da pisete na drugim forumima sve se vraca......
Inace,sajt je lijep...Cim je o Brckom...
Kad budem imala ideja,a imam ih i sada mada nemam vrimena da pisen ja cu da se javin pa cemo to pokusati da realiziramo,mozel?? | |
|
| |
Admin Brčak u duši !
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Wed Oct 10, 2007 11:07 am | |
| - Adrijana (citat):
- Da se vise promovise sajt i da vie clanova ima------Pokusajte vi da pisete na drugim forumima sve se vraca......
Inace,sajt je lijep...Cim je o Brckom...
Kad budem imala ideja,a imam ih i sada mada nemam vrimena da pisen ja cu da se javin pa cemo to pokusati da realiziramo,mozel?? naravno da može, svaka ideja je dobrodošla, forum je vrlo mlad svega nekoliko dana, nadamo se da će svi naši članovi pomoći u njegovoj promociji, veliki pozdrav do slijedećeg puta | |
|
| |
madmax Počasni Građanin
Broj komentara : 6 Registration date : 2007-11-27
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Tue Nov 27, 2007 4:49 am | |
| http://www.shoutmix.com/main/index.phpOvdje napravi chatic za portal. Postavi neki online radio na portal. Evo ti kod samo ubaci LINK nekog radija. - Kod:
-
<embed pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src=" OVDJE LINK OD RADIJA " width="200" height="50" type="application/x-mplayer2" autostart="0" showstatusbar="1" volume="1"></embed> Za pocetak dosta. | |
|
| |
Admin Brčak u duši !
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Tue Nov 27, 2007 10:43 am | |
| | |
|
| |
madmax Počasni Građanin
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 8:08 am | |
| Vidim da ti ne radi radio, pa ti evo za radio Brcko.. samo ubaci kod gdje zelis. - Kod:
-
<embed pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="http://91.191.0.45:8000/" width="200" height="50" type="application/x-mplayer2" autostart="0" showstatusbar="1" volume="1"></embed> | |
|
| |
madmax Počasni Građanin
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 8:18 am | |
| Ove vijesti 24 sata ti jako usporavaju stranicu pa mislim da je bolje da to makneš i staviš neku lijepu sliku umjesto toga.
U brojacu posjeta bi trebao izbrisati u kodu ono "online poker", slobodno u kodu nadji tu rijec i izbrisi, nece se nista desiti a radit ce isto. Isto tako stavi ga na sredinu.. <center> KOD od brojaca posjeta </center> Tako u sredinu postavljas i ove youtube filmice.
Ako jos nesto mogu pomoci samo reci. | |
|
| |
madmax Počasni Građanin
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 8:25 am | |
| I treće, bas sam dosadan. Control Panel Općenito Chatbox - klikni na konfiguracija Activate the Chatbox - DAChatbox display - Top of the home pageVALIDATE - potvrdi! Imat ces chatbox iznad Foruma. | |
|
| |
Admin Brčak u duši !
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 10:23 am | |
| - madmax (citat):
- Vidim da ti ne radi radio, pa ti evo za radio Brcko.. samo ubaci kod gdje zelis.
- Kod:
-
urađeno | |
|
| |
Admin Brčak u duši !
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 10:29 am | |
| - madmax (citat):
- Ove vijesti 24 sata ti jako usporavaju stranicu pa mislim da je bolje da to makneš i staviš neku lijepu sliku umjesto toga.
U brojacu posjeta bi trebao izbrisati u kodu ono "online poker", slobodno u kodu nadji tu rijec i izbrisi, nece se nista desiti a radit ce isto. Isto tako stavi ga na sredinu.. KOD od brojaca posjeta Tako u sredinu postavljas i ove youtube filmice.
Ako jos nesto mogu pomoci samo reci. ok urađeno a za vijesti 24 sata još da skontam | |
|
| |
Admin Brčak u duši !
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 10:30 am | |
| - madmax (citat):
- I treće, bas sam dosadan.
Control Panel Općenito Chatbox - klikni na konfiguracija
Activate the Chatbox - DA
Chatbox display - Top of the home page VALIDATE - potvrdi!
Imat ces chatbox iznad Foruma. i ovo je urađeno samo ide ispod foruma, hvala na savjetima | |
|
| |
madmax Počasni Građanin
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 11:41 am | |
| Evo ako zelis postaviti sat na portal. Po meni je najbolje da bude desno, na vrhu. - Kod:
-
<center><embed src="http://www.clocklink.com/clocks/0011-ltblue.swf?TimeZone=CET&" width="150" height="150" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"></center> Probaj i ovo, meni se čini bolje tako. Adminstrator Panel Opcenito - Homepage - Headers Logo positionning - CENTERposalji-potvrdi | |
|
| |
madmax Počasni Građanin
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Thu Nov 29, 2007 12:00 pm | |
| Stilovi List of the pictures Background picture (page) : - neku sliku spremiti na komp onda UPLOAD i POŠALJI-POTVRDI... kao Backround pozadinu. ---------------------------------------------------------- http://www.cgtextures.com/ Imas prelijepih pozadina, ovdje. Meni su najljepse ove Nature, voda ali i druge su dobre.Pozdrav. | |
|
| |
jaran Turista
Broj komentara : 7 Lokacija : USA - Atlanta Registration date : 2008-01-19
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Fri Jan 25, 2008 12:37 pm | |
| Ja nigdje nisam vidio forum za pozdravljanje, jer kada dolazimo na forum mislim treba da se "javimo" sa pozdravom | |
|
| |
Admin Brčak u duši !
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi Sun Jan 27, 2008 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Prijedlozi | |
| |
|